X²O huurt op WBC Wateringen

0

Nieuwe huurder voor WBC Wateringen.

De badkamerformule X²O heeft een huurovereenkomst getekend voor een nieuwe vestiging in Wateringen, ten zuiden van Den Haag. In totaal huurt X²O circa 1.750 m² winkelruimte, vrijwel gelijk verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping.

WBC Wateringen betreft totaal circa 21.000 m² winkeloppervlakte met verschillende retailers. De winkellocatie kent een mix van PDV, leisure en self storage met partijen als, Brugman Keukens, Mandemakers Keukens, Prominent, Keukenconcurrent, Shurgard, FitForFree, The Stone Art House en Badkamerwinkel.nl. In de directe omgeving zijn verder nog partijen als Hornbach, Kvik Keukens Toolstation en SuperKeukens te vinden.

Op dit moment zijn er nog enkele winkelruimtes beschikbaar, welke samen ca. 1.400 m² aan winkelruimte betreffen. De aangeboden ruimte is goed zichtbaar en bereikbaar vanaf de provinciale weg N211 tussen Delft en Kijkduin.

De opening van de nieuwe X²O winkel staat gepland in augustus. X²O werd bij deze transactie geadviseerd door Buitenvoort Vastgoed en Hillborgh (Asset Manager WBC Wateringen) door Creating Retail Parks.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?