Engicon Nederland B.V. en Nederlandse Leiding Bouw (NLB) B.V. huren Moezelweg 190 in Rotterdam-Europoort

0

Engicon Nederland B.V., onderdeel van het in België gevestigde Geldof N.V., vestigt zich samen met Nederlandse Leiding Bouw (NLB) B.V. aan de Moezelweg 190 in Rotterdam-Europoort.

Engicon ontwerpt en fabriceert ‘geïntegreerde staaloplossingen’ voor de opslag, overslag en verwerking van bulkvloeistoffen en gassen. Nederlandse Leiding Bouw B.V. is op haar beurt gespecialiseerd in het bouwen van industriële installaties. Met de nieuwe vestiging in het Europoort gebied kunnen beiden bedrijven nog acuter inspelen op de vraagstukken van hun cliënten die in dit gebied gevestigd zijn.

Engicon en NLB huren gezamenlijk ruim 2.446 m² bedrijfs-/kantoorruimte met een groot omliggend buitenterrein aan de Moezelweg 190. Het gebouw is onderdeel van het complex Moezelweg 190-194 Rotterdam wat recent door Landmark Europe in eigendom is verkregen. Thans is Moezelweg 194 nog voor verhuur beschikbaar. Dit hoogwaardige bedrijfsgebouw bestaat uit ruim 1.250 m² bedrijfsruimte en 265 m² kantoorruimte en is voorzien van o.a. een 2x 25 ton bovenloopkraan.

BRiQ real estate heeft namens Landmark Europe de verhuurtransactie tot stand gebracht.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?