Wehkamp verkoopt kantoor in Zwolle

0

Wehkamp heeft haar kantoorgebouw aan de Meeuwenlaan 2 in Zwolle verkocht aan een ontwikkelaar. Het kantoorgebouw heeft een vloeroppervlak van ruim 10.000 m² v.v.o. en staat op een perceel van ruim 20.000 m². Door de ligging van het gebouw aan de Meeuwenlaan in de woonwijk Kamperpoort is deze locatie beeldbepalend voor de entree van Zwolle. Het object is aangekocht in aansluiting op de visie van de Gemeente Zwolle om de strook kantoren aan de A28 om te zetten naar wonen. De bestemming zal in de komende periode worden gewijzigd.

Wehkamp blijft hier nog tot eind 2021 gevestigd en zal aansluitend het hoofdkantoor verhuizen naar de Burg. Roelenweg 13 in Zwolle.

Wehkamp is een online warenhuis met een groot assortiment producten op het gebied van mode, wonen, beauty en baby.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde verkoper Wehkamp bij de totstandkoming van deze transactie in samenwerking met Dirkzwager legal & tax.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?