Urban Industrial koopt bedrijfsruimte in Alkmaar

0

Urban Industrial heeft het bedrijfspand aan de Walruskoog 3-5 in Alkmaar gekocht. Het pand is centraal gelegen op bedrijventerrein de Beverkoog. Dit bedrijventerrein levert met ruim 400 bedrijven een belangrijke economische bijdrage aan de stad. De locatie past daarmee goed binnen de strategie van Urban Industrial.

Het bedrijfsgebouw, gebouwd in 2000, beschikt over 8 overheaddeuren en een vrije hoogte van ca. 6.5 meter. Het geheel, in totaal ca. 2.600 V.V.O., is nog enkele jaren verhuurd aan een internationaal bedrijf dat een sterke lokale aanwezigheid kent op dit bedrijventerrein.

Urban Industrial is in het aankooptraject geadviseerd door Colliers en DLA Piper. De verkoper is bijgestaan door de Heul Vastgoed.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?