Proclin Rotterdam B.V. & TopOrtho Rotterdam B.V. huren in kantoorgebouw Jupiter

0

Proclin Rotterdam B.V. & TopOrtho Rotterdam B.V. hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten voor kantoorgebouw Jupiter aan het Prins Alexanderplein 5-15 in Rotterdam.

Proclin huurt circa 1.123 m² op de 5e verdieping en zal het gehuurde in gebruik nemen ten behoeve van een tandheelkundigenpraktijk. Proclin is het verwijsadres voor complexe tandheelkundige vraagstukken welke niet in een reguliere tandartsenpraktijk uitgevoerd kunnen worden. TopOrtho huurt circa 354 m² op de 6e verdieping en is gespecialiseerd in orthodontiebehandelingen voor zowel jongeren als volwassenen. Proclin en TopOrtho zijn beide onderdeel van TopMondzorg, met meer dan 100 locaties door heel Nederland.

Kantoorgebouw “Jupiter” is een representatief kantoorgebouw gelegen op kantorenpark Alexander, direct naast winkelcentrum Alexandrium en het NS-intercity-station Rotterdam-Alexander.

Op dit moment is er nog circa 1.300 m² kantoorruimte beschikbaar in kantoorgebouw Jupiter. Deelverhuur is mogelijk vanaf circa 186 m².

De Mik Bedrijfshuisvesting trad bij deze transactie op namens verhuurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?