Bedrijfsgebouw Essebaan 7 Capelle a/d IJssel verkocht

0

Onlangs is het gedeeltelijk verhuurde bedrijfsgebouw van 1.420 m² gelegen aan de Essebaan 7 te Capelle aan den IJssel verkocht aan Bestmoves Real Estate B.V.

Bestmoves Real Estate B.V. heeft het object bestaande uit circa 815 m² kantoorruimte en 605 m² bedrijfsruimte in combinatie met 26 parkeerplaatsen, recentelijk verworven. De bedrijfsruimte is verhuurd en Den Besten Bouw zal de tweede etage van het kantoor in gebruik gaan nemen. De nieuwe eigenaar is voornemens het kantoorgebouw te moderniseren c.q. te renoveren naar de maatstaven van nu en de begane grond en eerste etage te huur aan te bieden.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad bij de totstandkoming van deze verkooptransactie op namens verkoper en zal namens koper bemiddelen bij de verhuur.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?