ARAB Bank Zwitserland koopt hoofdkantoor Axalta Refinish in Tiel

0

Focus Real Estate verkocht het hoofdkantoor van Axalta Refinish Nederland aan ARAB Bank Zwitserland.

Het hoofdkantoor is gevestigd op Bedrijvenpark Medel, een logistieke hotspot in Tiel. Deze locatie heeft een eigen containerterminal aan het Amsterdams Rijnkanaal en het park heeft een direct ontsluiting op de A15. Het perceel omvat ca. 12.000 m² waarop ca. 7.000 m² kantoor, trainingscenter en warehouse, inclusief een gedeelte met PGS-15 storage, is gerealiseerd met 115 parkeerplaatsen en is langjarig verhuurd aan Axalta Coatings Benelux B.V. Het gebouw is ontworpen door Palazzo Architecten en gebouwd door Aan de Stegge Twello.

Een koopsom is door partijen niet bekend gemaakt.

Koper werd juridisch bijgestaan door Allen & Overy LLP, technisch door SGS Search en commercieel door Savills Investment management welke ook het asset management voor haar rekening neemt. Verkoper werd juridisch bijgestaan door Weebers Vastgoed Advocaten N.V. en commercieel door 1530 Real Estate.

Over Axalta
Axalta is een toonaangevend wereldwijd bedrijf dat uitsluitend gericht is op coatings en haar klanten voorziet van innovatieve, kleurrijke, mooie en duurzame oplossingen. Van lichte OEM-voertuigen, commerci le voertuigen en autoschadeherstel toepassingen tot elektromotoren, gebouwen en pijpleidingen, onze coatings zijn ontworpen om corrosie te voorkomen, productiviteit te verhogen en de materialen die we lakken langer te laten meegaan. Met meer dan 150 jaar ervaring in de coatingsindustrie, blijven de 14.000 medewerkers van Axalta manieren vinden om onze ruim 100.000 klanten in 130 landen elke dag beter te dienen met de beste coatings, toepassingssystemen en technologie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?