Savills versterkt dienstverlening voor life science en technologiebedrijven met overname van Amerikaans bedrijf T3 Advisors

0

Savills heeft de overname aangekondigd van T3 Advisors (T3), dat zal worden omgedoopt tot T3 Advisors, A Savills Company. T3, de toonaangevende adviseur op het gebied van vastgoed- en werkplekoplossingen voor veel van ’s werelds meest innovatieve bedrijven, is de favoriete adviseur geworden van life science- en technologiebedrijven die op zoek zijn naar objectief, holistisch en strategisch advies over alle aspecten van het besluitvormingsproces over onroerend goed.

T3, opgericht in 2001 en met kantoren in Boston, New York, San Francisco en Palo Alto, heeft een geïntegreerde aanpak ontwikkeld die zowel strategie als uitvoering omvat bij het bieden van vastgoed- en werkplekadvies aan gebruikers. Het merk T3 staat bekend om het bieden van innovatief, gedegen vastgoedadvies aan CEO’s van zeer dynamische bedrijven. Bovendien biedt T3 via zijn Studio’s kansen voor ondernemers om verbinding te maken met de juiste middelen om bedrijven op te starten en uit te bouwen. Dankzij het Savills-platform kan T3 de groei van zijn unieke vastgoed- en werkplekdiensten in de VS, het VK, Europa, en Azië versnellen.

Mitchell E. Rudin, voorzitter en CEO van Savills Noord-Amerika, licht toe: “De innovatieve benadering van T3 om klanten in de life sciences- en technologiesector van dienst te zijn, sluit perfect aan bij de strategische doelstellingen van Savills. We kijken ernaar uit om met T3 en ons gehele Savills netwerk samen te werken om de relaties met bestaande en nieuwe klanten uit te breiden.

In de afgelopen twee jaar heb ik het voorrecht gehad om nauw samen te werken met een aantal getalenteerde professionals van T3, en ik heb ontdekt dat het bedrijf, de cultuur, de focus op diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie, en creativiteit goed in lijn liggen met de bedrijfsfilosofie en waarden van Savills.”

Clive Pritchard, Head of Country bij Savills in Nederland, vult aan: “De overname van T3 zal de adviesdiensten voor de biowetenschappelijke- en techsector, die Savills wereldwijd aan klanten kan bieden, verder versterken. Ook binnen Nederland zien wij nog veel groeipotentie voor deze sectoren en de kennis en expertise van T3 is dan ook zeer welkom.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?