Vuyk Engineering Rotterdam B.V. huurt de Lichtenauerlaan 2-20 te Rotterdam

0

Vuyk Engineering Rotterdam B.V. heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten voor een verlenging van de huur van het gehele kantoorgebouw gelegen aan de Lichtenauerlaan 2-20 te Rotterdam, ter grootte van ca. 2.114 m², alsmede 40 bijbehorende parkeerplaatsen gelegen op het eigen afgesloten parkeerterrein. Vuyk is sinds 1 oktober 2017 gehuisvest in het kantoorgebouw.

Deze succesvolle verhuurtransactie volgt op de zeer recente aankoop van dit gebouw door Bakkers-Hommen Waerdevast als onderdeel van de verdere expansie strategie.

Vuyk Engineering Rotterdam B.V. is een innovatief ontwerp- en engineeringbedrijf in de maritieme industrie en levert op maat gemaakte ontwerpen voor de meest complexe schepen, offshore-apparatuur en maritieme operaties. Meer informatie www.aboutengineering.com/en/vuyk.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis) trad op namens huurder Vuyk Engineering Rotterdam B.V. De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad op als adviseur van Bakkers-Hommen Waerdevast.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?