Geerlofs B.V. huurt 3.950 m² bedrijfs-/ kantoorruimte aan de Schuttevaerweg 130 te Rotterdam

0

Geerlofs Koeltechniek heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van in totaal circa 3.950 m² bedrijfs-/kantoorruimte aan de Schuttevaerweg 130 te Rotterdam. Bij het gehuurde behoren tevens 40 parkeerplaatsen gelegen op het eigen afsluitbare parkeerterrein.

Het object heeft in 2020 en 2021 een grondige renovatie ondergaan om aan de huidige standaarden te kunnen voldoen.

Geerlofs Koeltechniek is een bedrijf van ruim 100 medewerkers en met een meer dan 85-jarige ervaring in de koeltechniek. Na ongeveer 45 jaar in Den Haag te zijn gevestigd en bijna 45 jaar in Rijswijk, verhuist Geerlofs naar Rotterdam. Radboud Blom, directeur Geerlofs: “Met de nieuwe huisvesting zijn we in staat om verder te groeien en bieden we onze collega’s een prettige werkplek”.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad bij de totstandkoming van deze transactie op namens verhuurder SEW-EURODRIVE B.V. Huurder Geerlofs B.V. werd geadviseerd door Heuvel Vastgoed B.V. uit Eindhoven.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?