Montea ontwikkelt nieuw distributiecentrum voor Bas Service Oriented Logistics in Etten-Leur

0

Montea heeft een huurovereenkomst met Bas Service Oriented Logistics gesloten voor een distributiecentrum met een oppervlakte van ruim 26.500 m² aan de Parallelweg in Etten-Leur.

In 2019 ondertekende Montea de koopovereenkomst voor een brownfield van ca. 37.520 m² op Bedrijventerrein Vosdonk in Etten-Leur. Sindsdien werd dit terrein volledig gesaneerd en werden de vereiste bouwvergunningen verkregen.

Deze week start Montea met de ontwikkeling van een nieuw distributiecentrum van ca. 26.500 m² voor Bas Service Oriented Logistics. Deze ontwikkeling zal de voormalige brownfield transformeren tot een duurzame ruimte voor eigentijdse logistiek. Vanwege de strategische ligging tussen Breda en Roosendaal met een directe aansluiting naar de Rijksweg A58, is dit gebied ideaal gelegen voor logistieke activiteiten.

Aangrenzend aan Bedrijventerrein Vosdonk ontwikkelde Montea in 2018 al een distributiecentrum voor Bas Service Oriented Logistics van ca. 20.000 m². Het bedrijf huurt hiermee nu in totaal ca. 46.500 m² op deze locatie.

Bij deze verhuurtransactie behartigde JLL de belangen van verhuurder Montea.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?