Bouw 285 studenten- en starterswoningen Delft afgerond

0

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf heden inschrijven voor het gloednieuwe wooncomplex.

Op het Pauwmolenterrein in Delft, op loopafstand van de TU Delft, is de afgelopen twee jaar door ontwikkelaar B-Right Urban Living gebouwd aan een wooncomplex met 285 woningen voor studenten en starters. De bouw is inmiddels nagenoeg afgerond en vanaf heden kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de woningen.

Voor starters en studenten
Het pand bestaat uit 143 studentenstudio’s en 142 startersappartementen (geschikt voor 1 of 2 personen). In totaal gaat het over bijna 15.000 m² woonoppervlak. Verder heeft het gebouw een buitenruimte, een ondergrondse parkeergarage en een ruime inpandige fietsenstalling en een eigen wasserette.

Alle woningen zijn voorzien van stoffering en slim ingericht met modern meubilair. Zeer geschikt dus voor jonge expats, jongeren die voor het eerst op kamers gaan en andere starters op de woningmarkt.

De betaalbaarheid van de woningen draagt daar aan bij. De studentenstudio’s zijn beschikbaar vanaf € 590,- en de appartementen vanaf € 632,- (deze bedragen zijn kale huur, hier komen nog servicekosten en stofferings- en meubileringskosten bij). De kale huur van de appartementen valt onder de huurtoeslaggrens, waardoor bewoners van 23 of ouder huurtoeslag aan kunnen vragen.

Voldoet aan alle eisen
Bij de bouw is rekening gehouden met strenge duurzaamheids-, veiligheids- en geluidseisen. De meeste woningen dragen energielabel A+ of A++ (enkele woningen hebben energielabel A). Om de veiligheid te waarborgen voldoet het pand aan de NEN 8025, de meest recente veiligheidsnorm die voorschrijft aan welke eisen elektrische installaties, ventilatie en gas- en waterleidingen aan moeten voldoen. Omdat het pand aan de A13 ligt, zijn diverse geluidwerende voorzieningen geplaatst.

Inschrijvingen
De huur start per 1 september en is in de eerste instantie short stay (6 maanden). Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website Spots4You.com.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?