Infinity Labs huurt in kantoorgebouw Basalt in Breda

0

In kantoorgebouw ‘Basalt’ aan de Lage Mosten 37-47 in Breda werd circa 617 m² kantoorruimte verhuurd aan Infinity Labs.

Infinity Labs is een scale-up en produceert simulatietrainingen met Virtual Reality, Mixed Reality en Augmented Reality voor o.a. Shell, KLM, Ahold Delhaize en Exxonmobil. Het nieuwe kantoor in Breda ligt in lijn met de groei van de organisatie en de verbreding van de activiteiten.

Kantoorgebouw ‘Basalt’ is gelegen op een uitstekend bereikbare zichtlocatie langs de rijksweg A16 op kantorenpark ‘Westerhage’ te Breda. Het gebied huisvest tal van gerenommeerde bedrijven zoals o.a. Bic, Vroon, Alpro Soya, Hill’s Pet Nutrition, Slokker Bouwgroep, ABAB Accountants, Yacht, PWC etc. In het gebouw is nog circa 2.339 m² beschikbaar voor verhuur.

De Lobel & Partners – real estate experts, samen met EQ Real Estate verantwoordelijk voor de verhuur, realiseerde deze transactie namens verhuurder.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?