Bedrijfsunits Josink Esweg in Enschede verkocht

0

Op bedrijventerrein Josink Es in Enschede wordt binnenkort een nieuw complex van twee gebouwen met bedrijfsunits van circa 56 m² tot 244 m² gebouwd. Daarvan zijn in korte tijd al 19 van de 21 units verkocht!

Direct na de bouwvak start de bouw van de 21 bedrijfsunits op bedrijventerrein Josink Es in Enschede. Een modern en ruim opgezet bedrijventerrein dat zich onderscheidt door kwaliteit, duurzaamheid én een perfecte ligging dichtbij de A35, N18 en het centrum van Enschede. Ook de snelweg 31 in Duitsland is snel te bereiken.

Bij de ontwikkeling van dit plan is uitgegaan van 21 bedrijfsunits verdeeld over twee gebouwen.

Het complex is onder architectuur ontwikkeld in nauwe samenwerking met opdrachtgever D&D Vastgoed. De gevels worden fraai afgewerkt met duurzame materialen, waardoor het pand een prachtige en moderne uitstraling krijgt.

De eigenaren van de multidisciplinair inzetbare units kunnen deze voor allerlei doeleinden gebruiken, zoals: kantoor i.c.m. bedrijfsruimte, magazijn, uitvalsbasis voor een webshop, een cateringbedrijf of een (startende) productielocatie.

Boers & Lem Enschede heeft, in collegiale samenwerking met Snelder Zijlstra, de verkoop van de bedrijfsunits begeleid.

Nog maar 2 units beschikbaar
Bijna alle units zijn al verkocht, maar voor de snelle beslisser zijn er nog twee units beschikbaar; een unit van 244 m2 (A-0.01) en een unit van 220 m2 (B-0.10).

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?