Supermarktfonds.nl koopt Winkelcentrum ’t Gulper Hart in Gulpen

0

Heeneman & Partners heeft namens supermarktfonds.nl winkelcentrum ’t Gulper Hart in het centrum van Gulpen (Limburg) gekocht.

Het winkelcentrum is gebouwd in 1991 en heeft een oppervlakte van circa 3.000 m² verdeeld over 10 winkelunits. De Plus supermarkt is de belangrijkste trekker van het winkelcentrum. Andere huurders zijn onder andere Kruidvat en Primera.

De verkoper werd geadviseerd door Cushman & Wakefield en Loyens & Loeff. De koper werd juridisch bijgestaan door Lexence.

Heeneman & Partners belegt via haar fondsen in supermarkten en winkelcentra waar de winkels voor dagelijkse en periodieke goederen dominant zijn. Tevens belegt zij in maatschappelijk vastgoed zoals scholen en kinderdagverblijven.

Supermarktfonds.nl bestaat sinds 2011 en heeft inmiddels een portefeuille van 23 supermarkten.

Rob van Sabben, partner/directeur vastgoed bij Heeneman & Partners: ‘De toevoeging van dit winkelcentrum aan de portefeuille zorgt voor de eerste aankoop in Limburg. Het fonds blijft op zoek naar nieuwe kansen bij het streven naar verdere groei met sterke winkelcentra gericht op convenience.’

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?