FEST opent in Rotterdam

0

Namens FEST heeft Insight Real Estate een winkel van ruim 200 m² aangehuurd aan de Delftsevaart 26 in Rotterdam. Voor FEST is het alweer de vijfde winkel in Nederland en België. De huurprijs is marktconform.

Verhuurder Westpoint Beheer B.V. heeft haar voormalige hoofdkantoor getransformeerd naar 6 high-end woningen en de commerciële ruimte op de begane grond.

FEST is in 2013 opgericht door Femke Furnée. FEST ontwerpt en verkoopt meubels met een high-end design tegen betaalbare prijzen en met de best mogelijke service. FEST produceert volledig in Europa en de meerderheid zelfs in Nederland.

Insight Real Estate zoekt nog exclusief winkels in #Nederland en #België voor FEST.

Voor de verhuurder, Westpoint Beheer B.V, trad Blok Makelaardij op.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?