Marike Tuinder in bestuur Colliers

0

Marike Tuinder is vanaf 1 juni bij vastgoedadviseur Colliers. Zij treedt toe tot het bestuur van het bedrijf met verantwoordelijkheid voor de afdelingen Occupier Services en Design & Build.

Marike was senior partner bij Deloitte en gaf leiding aan de real estate consultancy practice in Nederland. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in strategische vastgoedadvisering aan grote bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Ook was ze lid van de Green Business Club en stuurgroepvoorzitter van de doorontwikkeling van Edge.

“We zijn enorm blij dat Marike de stap naar Colliers maakt,” vertelt Dirk Bakker, CEO van Colliers. “Ze brengt een schat aan ervaring mee vanuit een geweldig consultancybedrijf als Deloitte. Met haar marktkennis en expertise is zij van grote waarde voor de verdere ontwikkeling van Colliers”.

“Ik ben trots op mijn jarenlange carrière bij Deloitte,” zegt Marike. “Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de verdere groei van Colliers en dit ondernemende bedrijf mede aan te sturen.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?