Annexum koopt appartementencomplex in Breda

0

Annexum heeft een appartementencomplex kunnen toevoegen aan de portefeuille van het Open Woningfonds. Het betreft een volledig getransformeerd object van circa1.280 m² met 25 woonappartementen verdeeld over vier verdiepingen.

Het complex bevindt zich aan de Nijverheidssingel in Breda in de wijk Schorsmolen op enkele minuten van de binnenstad. De appartementen variëren in grootte van 39 m² tot 67 m² en hebben de beschikking over een balkon danwel (gemeenschappelijk) terras en overdekte fietsenstalling.
Alle appartementen hebben de beschikking over een parkeerplaats op eigen parkeerterrein.

De appartementen worden verwarmd door middel van een airco die aangestuurd wordt door warmtepompen. Er is HR++ beglazing en mede doordat de appartementen gasloos zijn, hebben ze allen een energielabel A.

Annexum is bijgestaan door technisch adviseur PVM, juridisch adviseur Van Doorne en aankoopmakelaar Marble Real Estate. Verkoper is Magis Vastgoed en is geadviseerd door CBRE.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?