Sulzer verkoopt locatie Europoort-Rotterdam

0

Sulzer Turbo Services Rotterdam BV, onderdeel van het in Zwitserland gevestigde Sulzer AG, heeft zijn vestiging in Rotterdam definitief gesloten, waarmee na ruim 25 jaar een einde is gekomen van hun activiteiten op deze locatie. Als gevolg hiervan heeft Sulzer haar bedrijfscomplex, bestaande uit twee gebouwen, aan de Moezelweg 190-194 te Europoort-Rotterdam verkocht Landmark Europe.

Het betreft in totaal ca. 4.250 m² bedrijfs-/kantoorruimte met ruim 1.500 m² afgesloten terrein. De locatie is bij uitstek geschikt voor gebruikers in de petrochemische industrie. Landmark Europe is een vooruitstrevende
vastgoedinvesteerder.

BRiQ real estate heeft namens Sulzer het transactieproces begeleid. Landmark Europe zal op korte termijn de gebouwen voor verhuur beschikbaar hebben. BRiQ real estate verzorgt de verhuur hiervan.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?