Floris Haentjens start Property Impulse

0

Interim opdrachten, Asset Management en transactiemanagement, daar richt Floris Haentjens zich op met Property Impulse.

Dit bijvoorbeeld voor een afdeling bijzonder beheer met een debiteur die een frisse blik kan gebruiken op zijn portefeuille, een corporatie die tijdelijk een vervanger nodig heeft voor het asset management van haar commerciële vastgoed óf een vastgoedbelegger die een manager zoekt die het vastgoed managet alsof het zijn eigendom is. Verder voor beleggers die vastgoed willen aankopen en een adviseur nodig hebben met de ervaring van een vastgoedacquisiteur.

In de afgelopen 12 jaar heeft Floris Haentjens ervaring opgedaan in de volledige investeringscyclus. Van aankoop, financiering, beheer, asset en fund management tot verkoop. In goede tijden maar ook zeker in slechte tijden. Dit bij CBRE, Bouwfonds IM, Inside Investments en Primevest Capital Partners. Hij is actief geweest in de sectoren kantoren, bedrijfsruimte, retail, woningen en parkeergarages. Die brede ervaring zet hij in om uw vastgoed een nieuwe impuls te geven.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?