Borghese Logistics levert distributiecentrum Zeewolde op aan Tristan Capital Partners

0

Borghese Logistics heeft recent het distributiecentrum in Zeewolde opgeleverd aan Tristan Capital Partners, een beheersmaatschappij voor vastgoedinvesteringen. Het distributiecentrum is gelegen op bedrijventerrein Trekkersveld III in Zeewolde en beschikt over een BREEAM Excellent certificaat. De realisatie is uitgevoerd door Pleijsier Bouw en het ontwerp lag in handen van Traanberg Partners.

Het distributiecentrum met beschikbare ruimte, is ontwikkeld door Borghese Logistics en betreft een high end logistieke ontwikkeling, van circa 19.000 m² in totaal, verdeeld over 16.780 m² bedrijfsruimte, 700 m² kantoorruimte, 1.200 m² mezzanine en 186 parkeerplaatsen.

Het bedrijventerrein Trekkersveld kenmerkt zich door middelgrote en grote bedrijven op het gebied van logistiek, productie & assemblage, bouw of groothandel. Het terrein is gelegen aan de Noordzijde van Zeewolde dat direct te bereiken is door de naastliggende N305 wat direct aansluit op de A28, A27 en de A1.

Over Borghese Logistics:
Borghese Logistics is ontwikkelaar van hoogwaardig logistiek vastgoed en legt de focus altijd op de specifieke wensen van de eindgebruiker, met oog voor de omgeving. Met een pipeline van meer dan 200.000 m² nieuwbouw verdeeld over Nederland worden uiteenlopende opdrachtgevers bijgestaan met hun plannen. Bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar faciliteiten met geconditioneerde opslag (Food, GDP) of extra beveiliging (TAPA). Bezoek voor meer informatie: www.borgheselogistics.nl

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?