Agin Vastgoed B.V. verkoopt Linschotenstraat 100 in Rotterdam aan Sagax

0

Spring Real Estate heeft Agin Vastgoed B.V. geadviseerd bij de verkoop van de Linschotenstraat 100 in de Spaanse Polder Rotterdam aan Sagax. De verhuurde bedrijfsruimte met kantoor en showroom bestaat uit totaal 1.611 m² VVO.

Na uitvoerige renovatie in 2020 is het object verhuurd aan twee huurders. De bedrijfsruimte met kantoorruimte op de eerste verdieping is verhuurd aan Gondrom VTT B.V. De showroom op de begane grond is verhuurd aan Stoneland.

Sagax is een vastgoedonderneming met als doelstelling het beleggen in commercieel vastgoed, voornamelijk in het bedrijfsruimte- en industrieel segment en sinds 2016 actief in Nederland. Inmiddels omvat de Nederlandse portefeuille ca. 500.000 m² bedrijfsruimte verdeeld over meer dan 90 objecten.

De vastgoedportefeuille van Sagax bestaat uit 681 objecten met een vloeroppervlakte van 3.544.000 m² gelegen in Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje.

AB Sagax (publ) is beursgenoteerd aan de Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Agin Vastgoed B.V. werd juridisch geadviseerd door Fisherman Advocaten.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?