RH Marine B.V. verlengt en breidt uit op het bedrijventerrein “Vijfsluizen” te Schiedam

0

RH Marine B.V. verlengt en breidt uit aan de Jan van Galenstraat 2 en de Jan Evertsenweg 2-4 op het bedrijventerrein “Vijfsluizen” te Schiedam.

RH Marine heeft langdurig de huurovereenkomst verlengd voor de huur van twee kantoorverdiepingen in het bedrijfsverzamelgebouw Koningshaven aan de Jan van Galenstraat 2 te Schiedam. De huurovereenkomst betreft in totaal ca. 2.220 m² kantoorruimte gelegen op de 3e en 4e verdieping alsmede 69 parkeerplaatsen.

Tevens heeft RH Marine de huurovereenkomst van het kantoorgebouw aan de Jan Evertsenweg 2-4 te Schiedam langdurig verlengd. Het betreft ca. 1.600 m² kantoorruimte, ca. 3.900 m² bedrijfsruimte alsmede 20 parkeerplaatsen.

Parc Makelaars bracht beide overeenkomsten tot stand.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?