WSP huurt kantoorruimte op Arnhems Buiten

0

WSP heeft in kantoorgebouw B50 aan de Utrechtseweg 310 in Arnhem circa 1.000 m² kantoorruimte met 20 parkeerplaatsen gehuurd van DNV. Kantoorgebouw B50 ligt op het parkachtige bedrijventerrein Arnhems Buiten.

DNV is een wereldwijd onafhankelijk expert- en adviesbureau op het gebied van risicomanagement en kwaliteitszorg met drie vestigingen in Nederland. De vestiging in Arnhem huisvest de activiteiten van Energy Systems die zich richten op technisch advies rond de energietransitie. In het kader van de introductie van een nieuw werkconcept dat meer op flexibiliteit en thuiswerken is gericht, is de behoefte aan kantoorruimte veranderd. Dit heeft geleid tot het onderverhuren van een deel van het gebouw aan WSP én er nog een deel (1.272 m² turn-key kantoorruimte met 26 parkeerplaatsen) voor de verhuur beschikbaar is in kantoorgebouw B50.

WSP is een wereldwijd advies- en ingenieursbureau met 10 vestigingen in Nederland. Zij hebben onder meer voor deze bosrijke locatie gekozen vanwege de identiteit van Arnhems Buiten, met bedrijven op het gebied van energie, certificering en milieutechnologie.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde DNV bij de totstandkoming van deze transactie.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?