Hoi Services nieuwe huurder bedrijfsruimte Hospitaalweg 10 Almelo

0

Per 1 mei j.l. heeft Hoi Services een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 400 m² nieuwe bedrijfsruimte aan de Hospitaalweg 10 in Almelo.

De moderne bedrijfsunit is in 2020 gebouwd en onlangs opgeleverd. De unit voldoet helemaal aan de laatste eisen en bevindt zich op een prachtige zichtlocatie vanaf de Van Rechteren Limpurgsingel.

Maatschappelijk doel
De organisatie Hoi Services ontwikkelt nieuwe, innovatieve concepten op sociaal maatschappelijk gebied. Zij doen dit niet alleen om een goede businesscase voor budgethouders te realiseren, maar ze willen ook kwetsbare groepen erbij betrekken.

Samen met gemeenten heeft de onderneming een maatschappelijke dienst ontwikkeld die een oplossing biedt voor stijgende kosten binnen de WMO en tegelijkertijd mensen uit kwetsbare groepen een passende werkomgeving biedt: de was- en strijkservice (WaST).

Succesvol concept
WaST is een bewezen succesvol concept en is al in meerdere gemeenten geïmplementeerd. Hoi Services gaat deze service ook in de Gemeente Almelo uitrollen en daarvoor zochten zij een geschikte bedrijfsruimte. Die hebben zij gevonden aan de Hospitaalweg 10 in Almelo.

Boers & Lem Almelo heeft deze transactie begeleidt namens de verhuurder.

Nog 400 m² bedrijfsruimte beschikbaar
Er zijn recent vier van dit soort bedrijfsunits aan de Hospitaalweg in Almelo opgeleverd. Bijna alles vierkante meters zijn al verhuurd. Er is nog maar circa 400 m² beschikbaar

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?