Directie Trebbe regio Noord-Oost uitgebreid met Jeriça Hartholt

0

Met ingang van 1 juni wordt de directie van Trebbe regio Noord-Oost uitgebreid met Jeriça Hartholt, dit met het oog op de aanstaande pensionering van Antje de Groot-Schuttert. Jeriça zal zich in eerste instantie richten op verdere versterking van de commerciële positie van Trebbe in het noorden en oosten van Nederland.

Ervaren versterking
Jeriça is een vertrouwd gezicht binnen de volkshuisvesting. De laatste acht jaar is zij directeur-bestuurder geweest bij woningcorporatie Accolade.

Jeriça Hartholt: “Ik heb er ontzettend veel zin in om bij Trebbe aan de slag te gaan en wonen voor iedereen mogelijk te maken. De ervaring die ik aan de kant van de woningcorporaties heb opgedaan zet ik hierbij graag in.”

Hein Trebbe jr.: “We zijn verheugd over de komst van Jeriça. Zij is bekend met de uitdagingen van onze markt en kent de vraagstukken aan opdrachtgeverszijde als geen ander. Ik kijk ernaar uit om samen de volgende stap te zetten.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?