KFC opent in Winkelcentrum Hoog Catharijne

0

Klépierre heeft onlangs een overeenkomst gesloten met Collins Food, die een KFC restaurant in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht gaat openen. Het nieuwe restaurants opent naar verwachting eind juli haar deuren. De unit van 181 m² bevindt zich in het Paviljoen op het Stationsplein. Met de invulling van deze unit is het Paviljoen nu volledig verhuurd.

Over Klépierre
Klépierre is Europees leider in winkelcentra, die expertise in ontwikkeling, vastgoed en vermogensbeheer combineert. De portefeuille van Klépierre bestaat uit grote winkelcentra in 12 landen op het Europese vasteland, met een totale waarde van € 21,9 miljard (peildatum 20 december 2020). Samen ontvangen deze winkelcentra 1,1 miljard bezoekers per jaar. De Nederlandse portefeuille bestaat uit Hoog Catharijne, Alexandrium Shopping Center, de Markthal, Villa ArenA en ‘t Circus in Almere Centrum.

Klépierre is een Franse organisatie met een beursnotering aan Euronext Parijs en is opgenomen in de indexen CAC Next 20, EPRA Euro Zone en GPR 250. De organisatie is ook opgenomen in verschillende ethische indexen, waaronder de Dow Jones Sustainability Indices (DJSI World & Europe), de FTSE4Good Index en STOXX Global ESG Leaders. Deze noteringen onderstrepen de inzet van Klépierre voor een proactief duurzaamheidsbeleid en haar sterke positie in de strijd tegen klimaatverandering. Meer informatie vindt u in de newsroom op www.klepierre.com

Over Collins Foods
Collins Foods is een ASX200 beursgenoteerde onderneming, actief in food service retail. Naast Nederland is Collins Foods ook actief in Duitsland, Australië en Azië met meer dan 350 restaurants, waarvan het merendeel onder het merk KFC. KFC Hoog Catharijne wordt het 31e restaurant van Collins Foods Netherlands, de grootste franchisepartner van het merk in Nederland.

Hans Miete, CEO van Collins Foods Europe: “Ik ben enorm trots dat wij binnenkort ons derde restaurant in Utrecht kunnen openen. Wij hebben veel vertrouwen in deze locatie in Hoog Catharijne gezien de grote passantenstroom, goede zichtbaarheid en bereikbaarheid. Voor dit nieuwe restaurant hebben wij een super gemotiveerd team klaar staan, maar er is nog ruimte voor meer collega’s die het leuk vinden om te werken binnen de Collins cultuur waarbij je jezelf kan zijn, het verschil kan maken, je je kunt ontwikkelen én plezier moet hebben. We zijn een erkend leerbedrijf en ook kandidaten die graag een MBO-diploma willen halen bij KFC zijn meer dan welkom.”

Over KFC Nederland
KFC Nederland is onderdeel van KFC Northern Europe. In Nederland zijn er bijna 80 restaurants. Iedere dag wordt de kip door de KFC-koks vers bereid. Nog steeds naar het originele recept uit 1939 van oprichter Colonel Harland Sanders. Naast de focus op het product en het verder uitbreiden van het aantal restaurants, is er in de bedrijfsvoering veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?