Fonky opent nieuwe vestiging in Maastricht

0

Boek & Offermans Makelaars heeft de verhuur tot stand gebracht van het karakteristieke kantoorpand gelegen aan Markt 40 in Maastricht.

In dit fraaie pand zal marketingbureau Fonky op korte termijn hun 10e vestiging in Nederland gaan openen. Verdeeld over 4 verdiepingen krijgt Fonky de beschikking over circa 390 m² kantoorruimte met uitzicht op de Markt en het historische stadhuis van Maastricht.

Fonky werkt opvallende en impactvolle marketingcampagnes uit voor diverse A-merken in Nederland met een gedreven team van fieldmarketeers, kwaliteitsmedewerkers, programmeurs, marketeers en team builders. Klanten van Fonky zijn onder andere goede doelen loterijen, publieke omroepen, duurzame energie, goede doelen en dagbladen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?