EQT Exeter koopt logistiek pand in Venlo van Union Street

0

Union Street heeft een logistiek object gelegen op het bedrijventerrein Trade Port West in Venlo verkocht aan EQT Exeter Property Group. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 9.030 m² en is voorzien van koel en vries opslag. Bedrijvenpark Trade Port West ligt nabij de Duitse grens en heeft met de aansluiting op snelweg A67 een uitstekende connectie naar Eindhoven.

Het pand zal in het value fonds III van Exeter worden geplaatst wat hiermee volledig geinvesteerd is. Naast het core plus fonds is Exeter recent van start gegaan met value fonds IV waarin zij naast het kopen van bestaande panden tevens de mogelijkheid hebben voor de ontwikkeling van brown en greenfields.

Union Street is een platform dat in 2015 is opgericht als toonaangevend vastgoedfonds dat investeert in verschillende Nederlandse vastgoedmarkten. Union Street is opgericht door en in eigendom van Monarch Alternative Capital LP, een vastgoedinvesteerder uit New York.

Commercieel werd Union Street geadviseerd door Spring Real Estate welke tevens verantwoordelijk was voor het beheer van het gebouw. en juridisch door Loyens & Loeff. EQT Exeter werd commercieel geadviseerd door Circle Real Estate en juridisch door Fort advocaten.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?