Dutch Industrial Carnegie Fund 1 BV koopt bedrijfsgebouw in Purmerend

0

Dutch Industrial Carnegie Fund 1 BV heeft een bedrijfsgebouw aan de Weberstraat 1 in Purmerend aangekocht. De huidige hoofdhuurder, een bedrijf actief in groothandel van schoonmaakmiddelen, -materialen en -machines, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten.

Het pand van zo’n 6.000 m² ligt op kavel van 11.087 m² op een goede locatie op bedrijventerrein Baanstee-West in Purmerend en is daarmee een strategische aankoop voor Dutch Industrial Carnegie Fund 1 BV, investeerder in en ontwikkelaar van bedrijfsmatig vastgoed in de Randstad. Deze aankoop is de vijfde aankoop in korte tijd door het Carnegie Fund en past binnen de doelstelling Carnegie Fund om binnen twaalf maanden een portefeuille op te bouwen van 75-100 miljoen euro aan light industrial gebouwen.

Het gebouw aan de Weberstraat heeft een uitstekende ligging en bereikbaarheid. Het industrieterrein heeft een grote diversiteit aan gebruikers. Naast hoofdhuurder HAZET heeft het gebouw enkele kleine huurders.

“Door de enorme druk en het ontbreken van product op de industriële beleggingsmarkt in de grote steden merken wij dat beleggers naar de perifere gebieden toe trekken. Hierbij is de combinatie van kwaliteit van het product en gebruiker van belang.” zegt Roderick Kuitert, Associate Director Agency bij Colliers International.

Dutch Industrial Carnegie Fund 1 BV is in het aankooptraject geadviseerd door Colliers. De verkoper is bijgestaan door De Heul Vastgoed.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?