Cor Kieboomplein 513-515 te Rotterdam volledig verhuurd aan Glowgolf

0

Glowgolf huurt sinds een aantal jaren bedrijfsruimte aan het Cor Kieboomplein 513-515 te Rotterdam, maar heeft het gehuurde oppervlakte recent uitgebreid, zodat het totaal gehuurde oppervlakte thans 4.349 m² bedraagt.

Bij Glowgolf bestond al geruime tijd de wens om de huidige succesvolle Glowgolf-formule uit te bouwen naar een grotere variant en dit te combineren met nieuwe leisure-activiteiten.
Het pand wordt vanwege de gunstige ligging namelijk zeer druk bezocht. Met de huur van de aangrenzende bedrijfsruimte is het pand volledig verhuurd aan Glowgolf en zal voor het einde van het jaar Hollywood Event Center met allerhande leisure concepten een feit zijn.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad in deze transactie op namens verhuurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?