Borghese/AEW verhuurt nieuw warehouse op Schiphol aan Kuehne+Nagel

0

Borghese Logistics bouwt samen met AEW “fase 4” op Green Mountain Logistics Park.

Deze laatste fase zal volledig en langjarig door Kuehne+Nagel worden gehuurd.

De ontwikkeling ligt aan de Airbuslaan 2-5 op Schiphol en bestaat uit ongeveer 20.600 m² bedrijfsruimte en 2.370 m² kantoorruimte. Het gehuurde heeft een ruim parkeerterrein voor personenauto’s en trucks.
Op de locatie worden de logistieke activiteiten van diverse afdelingen van Kuehne+Nagel, waaronder Pharma, Perishables, High Tech en General Cargo onder één dak gecentraliseerd. Om dit optimaal te ondersteunen biedt Borghese Logistics maatwerk voor diverse huurderspecifieke wensen. Zo realiseert Borghese Logistics o.a. twaalf extra loading docks aan de zijkant van het warehouse ten behoeve van de crossdock-activiteiten. Ook wordt het warehouse gerealiseerd volgens de BREEAM Very Good certificering.

Voor de wereldwijd opererende logistiek dienstverlener was de nabijheid van de eerste linie van Schiphol essentieel in de zoektocht. Green Mountains Logistics Park is uniek, met een ontwikkeling van dit volume op slechts enkele honderden meters van de douane verwijderd.

Borghese/AEW zijn eind 2016 op risico gestart met de bouw van dit park van 100.000 m². Met deze laatste transactie is Green Mountains Logistics Park voorafgaand aan de oplevering volledig verhuurd. JLL heeft Borghese/AEW bijgestaan en geadviseerd in deze transactie.

Share.

Comments are closed.