Wereldhave versterkt partnership met The Sting Companies voor 3 winkels in Tilburg

0

Wereldhave en The Sting Companies versterken de samenwerking met drie langlopende huurovereenkomsten voor winkels in Tilburg. Als onderdeel van het partnership blijven de bekende formules The Sting en Costes de komende jaren gevestigd aan het Pieter Vreedeplein en daarnaast wordt de tijdelijke overeenkomst met concept store de KOOPman in het voormalige Hudson’s Bay pand voortgezet als vaste huurovereenkomst. The Sting Companies, met zowel een hoofdkantoor als eerste Sting vestiging in Tilburg, geeft hiermee een sterk signaal van vertrouwen in de ontwikkeling van Tilburg als winkelstad

De KOOPman in Tilburg opende in mei 2020 de deuren in het voormalige Hudson’s Bay pand, met een totale oppervlakte van ca. 13.170 m². Zelfs in coronatijd bleek de nieuwe formule een groot succes, waardoor er besloten is om een langjarige huurovereenkomst aan te gaan. Als onderdeel van de overeenkomst wordt de KOOPman op termijn omgebouwd naar een nieuw concept van The Sting Companies.

Wereldhave spreekt over een grote mijlpaal: ‘wij zijn zeer verheugd over deze vernieuwde samenwerking met The Sting Companies in Tilburg. De drie formules sluiten naadloos aan op de behoeften van onze doelgroep en zijn een sterke toevoeging op het fashion aanbod in de Tilburgse binnenstad. De keuze van The Sting Companies om met drie winkels in Tilburg gevestigd te zijn bewijst de kracht van deze winkelstad’ aldus Doris Slegtenhorst, Business Unit Manager bij Wereldhave Nederland.

Over Wereldhave – maak elke dag bijzonder
Wereldhave Full Service Centers dragen bij aan een leuker en gemakkelijker dagelijks leven. Door duurzaam te investeren op basis van klant- en omgevingsbehoeften, verrijken wij communities, met aandacht voor het milieu en hebben wij een positieve invloed op hoe mensen leven, werken en winkelen rondom onze locaties. Wereldhave Full Service Centers spelen een cruciale rol in het dagelijks leven van mensen in de grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?