Aspen Netherlands Watermanweg B.V. sluit meerdere huurovereenkomsten voor kantoorruimte in Eurogate I in Rotterdam

0

Aspen Netherlands Watermanweg B.V. heeft recent meerdere huurovereenkomsten gesloten voor de huur van totaal 1.370 m² kantoorruimte in Eurogate I in Rotterdam. Met PXS B.V. is een langjarige huurovereenkomst voor de huur van ruim 681 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw Eurogate I aan de Watermanweg 90-104 in Rotterdam Alexander. Dit is de derde transactie in korte tijd. Eerder sloten Syncasso Nederland B.V. en eServiceware.com B.V. een huurovereenkomst voor circa 340 m² en 350 m².

Cushman & Wakefield heeft namens Aspen Netherlands Watermanweg B.V. de transacties tot stand gebracht in collegiale samenwerking met JLL. Syncasso Nederland B.V. en eServiceware.com B.V. zijn bij de transactie begeleid door Rockstone.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?