Oosterhoff krijgt Raad van Commissarissen

0

Door de sterke ontwikkeling van Oosterhoff is de installatie van een Raad van Commissarissen (RvC) een belangrijke en noodzakelijk stap om de toekomstige governance te verstevigen. Paul Vismans, Willemien Aardenburg en Daniel van Dongen vormen vanaf vandaag de nieuwe RvC bij Oosterhoff.

De drie commissarissen zijn aangesteld door de aandeelhouders en het bestuur Oosterhoff. De RvC houdt onder meer toezicht op de financiële gezondheid van Oosterhoff, (de uitvoering van) de strategie en toetst of de belangen van stakeholders voldoende zijn gewaarborgd.

Gerard Doos, bestuursvoorzitter van Oosterhoff, vindt de komst van de RvC een belangrijke stap in de ontwikkeling van Oosterhoff. “Oosterhoff heeft de ambitie om echte vernieuwing in de gebouwde omgeving te realiseren. De laatste jaren heeft Oosterhoff daarom een groei doorgemaakt, zowel qua structuur als financieel. De komst van de RvC is hiervan een logisch en noodzakelijk gevolg.” Ook de voorzitter van het bestuur aandeelhouders, Gyuszi Florian, is blij met de drie commissarissen. “We zijn verheugd over de aanstelling van de Raad van Commissarissen en kijken uit naar de bijdrage die de RvC zal leveren aan onze ontwikkeling.”

Over de Raad van Commissarissen
Paul Vismans kent een lange loopbaan in de bouw en het vastgoed. Daarnaast heeft hij ruime ervaring als commissaris bij diverse organisaties.
Paul is benoemd als de voorzitter van de RvC. “Het is voor mij een grote eer en een prachtige opgave om voor Oosterhoff deel uit te mogen maken van het toezichthoudend orgaan. Ik zie Oosterhoff als unieke innovatieve groep van bedrijven met bijbehorende maatschappelijke opvatting in het vaandel.”

Willemien Aardenburg is senior rechter bij de rechtbank Noord-Holland met een specialisatie in arbeidsrecht. Zij richt zich binnen de RvC op HR en juridische aspecten.
“Samen met Paul Vismans en Daniel van Dongen wil ik eraan bijdragen dat Oosterhoff de meest aantrekkelijke werkgever in de branche wordt en blijft.”

Daniel van Dongen was in de afgelopen jaren CFO bij verschillende ondernemingen op het gebied van vastgoed en energietransitie en is bekend met de wereld waarin Oosterhoff actief is. Binnen de RvC focust hij zich op het financiële vlak. “Oosterhoff heeft de missie, de capaciteiten en de mogelijkheid om een significant positieve impact te hebben op de gebouwde omgeving. Oosterhoff kan zo ook een actieve rol in de energietransitie spelen. Daar zet ik graag samen met het bedrijf mijn schouders onder. ”

Over Oosterhoff
Oosterhoff geeft toekomst aan de gebouwde omgeving door kennis, expertise en denkkracht te bundelen. Ons netwerk bestaat uit negen bedrijven: ABT, ABT België, ABT Deutschland, abtWassenaar, Adviesbureau Lüning, bbn adviseurs, HE adviseurs, Huygen Installatie Adviseurs en Meelis & Partners.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?