Novapierre Allemagne 2 koopt winkelcentrum Koningshoek van Wereldhave in Maassluis

0

Dit is hun eerste winkelaankoop in Nederland. Het fonds wordt gemanaged door PAREF Gestion.

Het winkelcentrum heeft op de begane grond ruim 20.000 m² winkeloppervlakte. Er bevinden zich meer dan 65 winkels en horecagelegenheden, waaronder de Hoogvliet, Aldi, Action en Hema. Tussen 2015 en 2018 is het gehele winkelcentrum gerenoveerd. In deze periode is er 5.000 m² extra winkelruimte gecreëerd. Na de verbouwing en uitbreiding werd het project genomineerd voor de jaarprijs 2018 van de Nederlandse Raad van Winkelcentra. Jaarlijks bezoeken meer dan vier miljoen mensen het winkelcentrum.

PAREF Gestion is geadviseerd door Colliers, VBC Notarissen, Source Law, Atlas, Locatus en Search. Wereldhave won advies in bij JLL en Houthoff.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?