Max Verbeek naar Heeneman & Partners

0

Sinds 1 mei 2021 is Max Verbeek (26) het team van Heeneman & Partners komen versterken als sales- en relatiemanager. In deze functie zal hij zich met name bezighouden met het relatiebeheer van onze cliënten. Max heeft al ervaring in de vastgoedwereld. Hij heeft gewerkt als accountmanager bij Camelot en tijdens zijn studie werkte hij voor Nobillon Vastgoed waar hij verantwoordelijk was voor de acquisitie.

Max zal uiteindelijk het contact met onze klanten opbouwen en onderhouden, en daarom ook een vraagbaak en aanspreekpunt zijn. Hij zal in gesprek gaan met beleggers over de beleggingsmogelijkheden en wat past bij hun situatie.

Max: “Ik kijk er naar uit langdurige relaties met bestaande en nieuwe cliënten van Heeneman & Partners op te bouwen en zo te helpen passende beleggingen te kiezen die aansluiten bij hun doelen en mogelijkheden.”

Ina van Amersfoort (partner en directeur Sales- en Relatiebeheer): “We zijn trots om Max Verbeek bij ons team te hebben. Onze portefeuille groeit en met de toename van fondsen die wij aanbieden, kunnen we de versterking binnen het team goed gebruiken. De persoonlijke relatie met onze cliënten en de grote mate van cliëntgerichtheid die onze Heeneman & Partners organisatie zo typeert staan centraal in ons bedrijf. Onze cliënttevredenheid is groot en samen met Max en Danielle blijven wij ons hiervoor inspannen. Uiteindelijk draait alles om de cliënt en het toenemende aantal nieuwe cliënten betekent nog meer cliënten goed leren kennen!”

Over Heeneman & Partners
Heeneman & Partners is opgericht in 2009 en houdt zich bezig met beleggen in vastgoed ten behoeve van voornamelijk particuliere beleggers. Heeneman & Partners belegt in supermarkten, maatschappelijk vastgoed en woningen. Het fondsvermogen bedraagt inmiddels ca. EUR 200 miljoen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?