Intertoys opent winkel in winkelcentrum Hoge Vucht in Breda

0

Intertoys opent begin juni een nieuwe winkel in winkelcentrum Hoge Vucht in Breda. a.s.r. real estate heeft hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Intertoys. Het betreft een winkel op Moerwijk 48 van circa 252 m². De Intertoys speelgoedwinkel is een nieuwe toevoeging aan de branchering van het winkelcentrum, waardoor er een nog completer aanbod van winkels in het centrum te vinden is.

Winkelcentrum Hoge Vucht
Winkelcentrum Hoge Vucht met meer dan 60 winkels (inclusief horeca en drie grote supermarkten) is een belegging van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Het winkelcentrum heeft een totale oppervlakte van circa 16.000 m² en heeft een ruim en kwalitatief aanbod aan dagelijkse en niet-dagelijkse winkels en horeca.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?