Beleggingsobject op Fresh Park Venlo verkocht

0

Particuliere belegger koopt het beleggingsobject aan de Venrayseweg 180 te Venlo.

Het verkochte object betreft een vrijwel volledig verhuurd kantoorgebouw ter grootte van ca. 2.104 m² inclusief 48 parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw is thans in gebruik door Accon AVM en Blue Engineering. Ook is er nog ca. 295 m² beschikbaar voor verhuur.

Het kantoorgebouw is gelegen op Fresh Park Venlo, een businesspark en voedingsbodem voor ruim 100 bedrijven met een focus op fresh and food. Het gebouw is gelegen op een zichtlocatie aan de A73 en kent door de gunstige ligging een uitstekende bereikbaarheid.

Verkoper werd in deze transactie bijgestaan door Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis en Dentons (juridisch advies).

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?