Gezondheidscentrum Vollenhove in Zeist verkocht aan Carestone Property BV

0

Onlangs is gezondheidscentrum Vollenhove in Zeist verkocht. Het gezondheidscentrum huisvest 15 verschillende huurders die eerstelijnszorg of maatschappelijke dienstverlening bieden. Gezondheidscentrum Vollenhove is aangekocht door Carestone Property B.V., een investeringsfonds dat investeert in kwalitatief zorgvastgoed in Nederland. Capital Value begeleidde de verkoper, een particuliere belegger, bij de transactie.

Het gezondheidscentrum heeft een oppervlakte van ca. 2.000 m² verdeeld over twee bouwlagen en ligt in de wijk Vollenhove. Het gezondheidscentrum is volledig verhuurd en biedt huisvesting aan onder andere een huisartsenpraktijk, apotheek en praktijken voor fysiotherapie en psychologie. Gemeente Zeist zal zich na een verbouwing langjarig vestigen in het gezondheidscentrum met een Wijk Service Punt.

Manon Kuipers, specialist zorgvastgoed bij Capital Value: “Gezondheidscentra zoals Vollenhove in Zeist zijn zeer in trek bij investeerders. Het betreft een hoogwaardig zorgcentrum dat voldoet aan de eisen van deze tijd. Het centrum staat goed bekend in de omgeving en vervult een belangrijke maatschappelijke functie in de wijk. Ook de langjarige huurovereenkomsten maken het object een aantrekkelijke belegging.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?