Bram Verhoeve is nieuwe General Manager ALLSAFE

0

Bram Verhoeve (46) is recent in dienst getreden bij ALLSAFE Mini Opslag als General Manager. Hij was hiervoor onder meer werkzaam als Managing Director EG Business bij EG Group, Marketing Director bij Wallgreens Boots Allience en als General Manager bij The Body Shop. Hij studeerde Management, Economie en Recht aan de Hogeschool Utrecht.

Over ALLSAFE
ALLSAFE werd in 1999 opgericht door Eric Stubbé en is de oudste onderneming in Nederland die met opslag buitenshuis extra ruimte creëert voor bedrijven en particulieren. ALLSAFE Mini Opslag heeft inmiddels 36 vestigingen en is van plan dat aantal in de komende drie jaar te verdubbelen tot zeventig vestigingen. ALLSAFE loopt voorop met innovatie en zet sterk in op duurzaamheid.

ALLSAFE heeft een samenwerking met PostNL waarbij klanten pakketjes bij een ALLSAFE-vestiging kunnen ophalen en verzenden. Het bedrijf introduceerde tevens mrBOX, een innovatieve dienst die het makkelijk maakt om je spullen op te bergen, te organiseren en terug te vinden. ALLSAFE heeft sinds 2018 een meerderheidsbelang in Bandenthuis.nl, de marktleider in mobiele bandenservice. Ook geeft ALLSAFE eigenaren van oldtimers en andere bijzondere auto’s de mogelijkheid om hun waardevolle bezit op te slaan in speciale ALLSAFE Engine Rooms: autohotels met aanvullende diensten zoals een haal- en brengservice.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?