Vastgoedfondsen van CORUM Investments behalen opnieuw rendementsdoelstellingen

0

CORUM Investments biedt stabiel rendement in eerste kwartaal 2021.

CORUM Investments heeft in de eerste drie maanden van 2021 wederom maandelijks een consistent dividend aan zijn aandeelhouders kunnen uitkeren, zo blijkt uit de kwartaalcijfers van de vermogensbeheerder. Ondanks de uitdagende marktomstandigheden van de voortdurende gezondheidscrisis, lijkt de diversificatiestrategie van CORUM de juiste weg. De goede resultaten geven CORUM, dat recent zijn tienjarige bestaan vierde, vertrouwen voor de toekomst.

Door het uitkeren van een maandelijks stabiel rendement, onderscheidt CORUM Investments zich opnieuw als standvastig financieel product. CORUM Origin, het vastgoedfonds dat belegt in vastgoed in de eurozone, gaat met een dividend van 5,92% in januari, 5,81% in februari en 5,67% in maart, opnieuw richting zijn niet-gegarandeerde jaarrendementsdoelstelling van 6%. Ook CORUM XL, het vastgoedfonds dat wereldwijd belegt, blijft met een gemiddeld dividend van 5,69% over de eerste drie maanden in lijn met zijn objectief.

De afgelopen tien jaar heeft CORUM bewezen dat de combinatie van een opportunistische investeringsstrategie, een gediversifieerde portfolio en nauwe relatie met de huurders een succesvolle is. Er wordt continu gekeken naar kansen in de markt in tot nog toe zes verschillende sectoren; winkels, kantoren, hotels, logistiek, industrie en gezondheidszorg, verspreid over 17 landen wereldwijd. Daarbij besteedt CORUM extra aandacht aan een goede langetermijnrelatie met de huurders. Zo wordt nagestreefd nauw betrokken te blijven en ondersteuning te bieden waar nodig bij alle activiteiten van de huurder. In plaats van door lokale partijen worden alle gebouwen dan ook beheerd door de vermogensbeheerder zelf. Deze strategie van investeren, diversificatie en huurder-engagement zorgen dat CORUM goed bestand kan blijven tegen de effecten van de huidige gezondheidscrisis.

Waar CORUM in april 2011 in Frankrijk begon met de aankoop van het eerste vastgoed, is het in 2021 uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van investeringsoplossingen. Particulieren kunnen in eigen tempo een vastgoedportefeuille opbouwen, waarbij het dividend maandelijks wordt uitgekeerd, het verworven dividend eenvoudig kan worden herbelegd en vanaf € 50 per maand (bij bezit van minimaal één volledig aandeel) periodiek geïnvesteerd kan worden. Daarbij genereren aandeelhouders niet alleen inkomsten door dit potentiële dividend, maar delen zij ook mee in de winstdeling bij de verkoop van vastgoed en van de waardestijging van de gehele vastgoedportefeuille. Hiermee onderscheidt CORUM zich van andere spelers in de markt.

Over CORUM Investments
CORUM Investments is een merknaam van CORUM Asset Management, een vermogensbeheerder en dochteronderneming van de CORUM Groep. De groep is gespecialiseerd in vastgoedbeleggingsoplossingen voor particuliere en institutionele klanten en is volledig onafhankelijk van verzekeraars en banken. Het beheert bijna 4 miljard euro aan investeringen voor meer dan 50.000 aandeelhouders. CORUM Asset Management heeft zijn hoofdkantoor in Parijs en opereert onder AMF goedkeuring GP-11000012 van 14 april 2011.

Zoals elke vastgoedinvestering is CORUM Origin een langetermijninvestering met een beperkte liquiditeit. Er is een risico van kapitaalverlies en het inkomen is niet gegarandeerd. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?