Nieuw kantoor voor Baggerbedrijf De Boer-Dutch Dredging

0

Eind dit jaar verhuizen zo’n zestig medewerkers van Baggerbedrijf De Boer naar het voormalige Rabobank-pand aan het Bonkelaarplein 25 in Sliedrecht. Het bedrijf, dat zich internationaal ‘Dutch Dredging’ noemt, heeft het pand aangeschaft na bemiddeling van Waltmann Bedrijfshuisvesting uit Dordrecht.

“We zijn nu in diverse locaties aan het Sliedrechtse Dr. Langeveldplein gevestigd”, licht Kees van de Graaf, managing director van Baggerbedrijf De Boer toe. “We waren al wat langer op zoek naar een pand waar we met z’n allen bij elkaar, efficiënter en plezieriger zouden kunnen werken. Voor de begeleiding daarbij hebben we Hans van Andel van Waltmann Bedrijfshuisvesting gevraagd. Hij kwam met deze oplossing, die heel goed aansluit bij wat wij willen.”

Ruimte over
Naast de zestig kantoormedewerkers van Baggerbedrijf De Boer nemen ook de medewerkers van dochteronderneming Van der Waal uit Papendrecht hun intrek in het ongeveer 3.000 vierkante meter grote pand. Van de Graaf: “Ik denk dat we dan nog wel wat ruimte overhouden. Wellicht gaan we die als kleinere flexibele kantoorruimtes verhuren. Dat onderzoeken we nog.”

In totaal werken er bij het meer dan zestig jaar oude bedrijf zo’n 230 medewerkers; grotendeels aan boord van de uit tientallen schepen, zoals sleephopperzuigers, peil- en sleepboten, bestaande vloot.

Over Waltmann Bedrijfshuisvesting
Waltmann Bedrijfshuisvesting is een makelaarskantoor actief in bedrijfsonroerend goed in de gehele regio Drechtsteden. Het kantoor is gevestigd in het centrum van Dordrecht. Het aanbod bestaat uit bestaande bouw en nieuwbouw van bedrijfsruimte in de regio. We verkopen, verhuren, taxeren, begeleiden bij koop en huur en geven advies aan iedere ondernemer. Van klein tot groot, alhoewel we gespecialiseerd zijn in MKB.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?