Gijs Keizer en Mathijs Spriensma naar Capital Value

0

Het team van Capital Value breidt wederom verder uit. Per 1 mei zijn Gijs Keizer (links op foto) en Mathijs Spriensma (rechts op foto) in dienst getreden als respectievelijk vastgoedadviseur en taxateur. Gijs treedt in dienst bij het team van Capital Value dat zich bezighoudt met aan- en verkooptransacties van nieuwbouwontwikkelingen. Mathijs treedt in dienst bij Capital Value Taxaties.

Kees van Harten, directeur Capital Value: “Zowel onze transactie- als taxatieafdeling hebben te maken met een toename van het aantal werkzaamheden. Dat is natuurlijk zeker in de huidige tijd goed nieuws. Veel marktpartijen kijken naar de mogelijkheden om te investeren in nieuwe betaalbare huurwoningen. We zijn blij dat Gijs en Mathijs ons team komen versterken zodat wij onze dienstverlening onverminderd en op hoog niveau kunnen continueren.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?