backWERK naar Akerkhof in Groningen

0

Stichting Bewaarder Vismarkt heeft Akerkhof 3-5 in Groningen verhuurd aan backWERK, waar de bakery-café formule in de zomer haar 33e vestiging in Nederland zal openen. Door samenvoeging en renovatie van twee panden beschikt backWERK na de verbouwing over een gelijkvloerse begane grond van ca. 149 m² bruto vloeroppervlakte in totaal. De vestiging aan het Akerkhof is de tweede backWERK in de Groningse binnenstad.

BackWERK heeft een langdurige huurovereenkomst gesloten tegen een marktconforme huurprijs. De winkel zal deze zomer openen voor het publiek. BackWERK is groeiende, en heeft gesprekken lopen met diverse verhuurders over het openen van nieuwe vestigingen in verschillende steden door het land.

DMS Stelpstra adviseerde verhuurder. BackWERK is bijgestaan door Engelvast, de vaste makelaar van backWERK.

Over backWERK:
BackWERK is een bakery-café waarbij gasten in een warme, gezellige omgeving de heerlijkste vers bereide gerechten direct kunnen kiezen. BackWERK is een succesformule en opent steeds meer vestigingen in Nederland. In 2009 werd de eerste Nederlandse vestiging geopend in Nijmegen. De afgelopen jaren is de franchiseketen hard gegroeid en telt op dit moment meer dan 340 vestigingen met locaties in diverse Europese landen, waaronder Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Momenteel staat het aantal vestigingen in Nederland op 31 en heeft backWERK nog steeds de ambitie op te groeien. Sinds het najaar van 2017 valt backWERK onder het Zwitserse beursgenoteerde Valora A.G. en staat verder groeien nog meer in het teken dan ooit tevoren.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?