Oneway bouwt nieuw logistiek DC in Rotterdam

0

De hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling bestaat uit bijna circa 2000 m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping en meer dan 8000 m² bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is o.a. voorzien van diverse loadingdocks.

Door de sterke groei van Oneway was er behoefte aan een groter pand met voldoende mogelijkheden om uit te breiden. Het nieuwe onderkomen wordt gebouwd aan de Christa Ehrlichhof in Rotterdam door Hercuton B.V. en zal straks geheel energieneutraal zijn.

Over Oneway
Oneway Bike Industry is in 2001 begonnen in een kleine loods in Stolwijk als distributeur van CUBE fietsen, onderdelen, kleding en accessoires. Ondertussen wordt het fietsenmerk door Oneway gedistribueerd naar meer dan 600 gespecialiseerde fietsenwinkels in Nederland, Engeland en Ierland. Daarnaast is het merk marktleider in Nederland in het medium en high-end road bike, mountainbike en sportieve e-bike segment.

In 2010 is het zusterbedrijf Oneway Distribution opgestart, distributeur van diverse topmerken op het gebied van fietsaccessoires en onderdelen, zoals Lezyne, SQlab, Ere Research, Fulcrum en Selle Italia. Ook is Oneway rond deze tijd verhuisd naar het huidige pand in Capelle aan den IJssel. Na meer dan tien jaar op deze locatie en met meer dan 60 mensen die van hun hobby hun werk hebben gemaakt, zijn we uit onze jas gegroeid. Daarom is het hoog tijd voor een nieuw onderkomen.

De oplevering van het nieuwe kantoor en de bedrijfsruimte staat voor november 2021 gepland.

De Mik Bedrijfshuisvesting heeft Oneway geadviseerd gedurende het gehele (aankoop) proces.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?