Webshop huurt 14.000 m² bedrijfsruimte op XL Businesspark

0

Een nieuwe huurder voor Heylen Warehouses op het XL Businesspark. Een meubelwebshop tekende een meerjarige huurovereenkomst voor 14.000 vierkante meter opslagruimte aan Columbus ong. in Almelo.

Logistieke hotspot
Na de komst van grote spelers als Bolk Logistics, V-Tech en Bleckmann komt er nu weer een groot bedrijf naar de nieuwe campus op het XL Businesspark. Bob Loohuis van Heylen Warehouses zegt: “We willen van Almelo the next logistic hotspot van Nederland maken en daarin lijken we nu wel te slagen.”

Bedrijfshal in aanbouw
De grootschalige bedrijfshal is nog in aanbouw. De nieuwe huurder is een webshop in meubels en hoopt per 1 mei a.s. de 14.000 m² bedrijfsruimte te betrekken. De ruimte is onderverdeeld in een magazijnruimte, kantoorruimte en mezzanine en ligt vlakbij de inland containerterminal Combi Terminal Twente (CTT).

Meerjarige huurovereenkomst
De webshop tekent een meerjarige huurovereenkomst bij Heylen Warehouses en zal de bedrijfshal in Almelo gebruiken voor grootschalige opslag van meubels. Vanuit de locatie aan Columbus ong. in Almelo zullen zij hun producten aan particuliere klanten in heel Nederland leveren.

Met de komst van de nieuwe huurder is inmiddels ca. 100.000 m² van de in totaal 180.000 m² grote campus op het XL Businesspark verhuurd.

Boers & Lem heeft in deze transactie namens Heylen Warehouses bemiddeld.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?