Yaron Kreykes en Niels Huijsmans starten bij Colliers als Director Design & Development

0

Op 1 mei starten Yaron Kreykes (32) en Niels Huijsmans (30) bij Colliers als Director Design & Development. Niels en Yaron worden verantwoordelijk voor de aansturing van het team en de verdere groei van de afdeling. De ervaring die beide heren hebben in de begeleiding en advisering van zowel de eindgebruiker als de beleggers, zal worden ingezet om vraagstukken rondom herontwikkeling, renovaties en inrichtingsvraagstukken te beantwoorden.

Yaron heeft bijna tien jaar ervaring in de vastgoedbranche. De afgelopen twee jaar was hij actief als Commercial Director bij GRAYSPACE in Amsterdam. Hier werkte hij aan meerdere renovatie en inrichtingstrajecten door het hele land. Daarvoor vervulde hij de rol van Project Manager en Adviseur bij Tétris.

Yaron: ‘’De groeiambitie van Colliers spreekt mij aan, ik heb zin om met de ondernemende collega’s te werken.’’

Niels is ook een decennium werkzaam in de vastgoedbranche. De laatste twee jaar was hij werkzaam bij Unispace als Studio Lead in Amsterdam. Daarvoor werkte hij bijna zeven jaar bij Tétris, onderdeel van JLL waar hij diverse functies heeft bekleed.

‘’Ik ben blij met mijn overstap naar Colliers,’’ zegt Niels. ‘’Er is veel expertise in huis. Ik kijk er naar uit om daaraan bij te dragen.’’

“Met de komst van deze twee heren halen wij expertise en meer dan 20 jaar gecombineerde ervaring binnen om onze opdrachtgevers met hun huisvestingsvraagstukken te helpen,” zegt CEO Dirk Bakker. “Ik ben trots dat wij samen met hun ons bedrijf verder duurzaam kunnen laten groeien.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?