Property Management afdeling van Savills ISAE 3402 Type II gecertificeerd

0

De afdeling Asset & Property Management van vastgoedadviseur Savills heeft het ISAE 3402 Type II certificaat ontvangen. Om aan de internationaal erkende controlestandaard te voldoen, beoordeelt een externe accountant de kwaliteit en competentie van Savills als vastgoedbeheerder. Het certificaat werd overhandigd door EY.

Het ISAE 3402-rapport geeft inzicht in gegevensbescherming, fraudepreventie en risicomanagement en toont aan dat Savills de interne processen en risicomanagement op orde heeft. Het rapport geeft ook inzicht in de wijze waarop de kwaliteit van de vastgoedbeheerdiensten wordt geborgd. Alle aspecten van het vastgoedbeheer van Savills zijn behandeld en beoordeeld door onafhankelijke auditprofessionals. Uit het ISAE 3402 type II-rapport blijkt ook dat de beheersmaatregelen, zoals geïmplementeerd door Savills, gedurende 2020 effectief hebben gewerkt.

Abe Jongbloed, Head of Property Management bij Savills in Nederland, zegt: “We besteden veel aandacht aan risicomanagement, integriteit en interne procesbeheersing. Doordat deze focus al lange tijd een geïntegreerd onderdeel van onze dienstverlening is, konden we voldoen aan de eisen van zowel ISAE Type I als Type II. Het certificaat bevestigt dat wij werken in overeenstemming met de richtlijnen en zorgvuldig omgaan met gevoelige informatie.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?