Dave van Zalk nieuwe directeur-bestuurder bij IJsseldal Wonen

0

Vanaf 1 augustus 2021 is Dave van Zalk (46 jaar) de nieuwe directeur-bestuurder bij IJsseldal Wonen. Daarmee volgt hij Yolanda Winkelhorst op die eerder dit jaar vertrok naar Ons Huis in Enschede. Sinds haar vertrek neemt Harry Dreeyers, manager bedrijfsvoering, de taken waar als interim directeur-bestuurder.

Dave van Zalk is op dit moment directeur-bestuurder bij Wonen Delden, een woningcorporatie in Hof van Twente. Van Zalk: “Ik zie er naar uit om te beginnen bij IJsseldal Wonen en maak graag kennis met de mensen die er werken, die er wonen en met de samenwerkingspartners.” Van Zalk woont zelf in het werkgebied van IJsseldal Wonen. “Ik draag graag bij aan goede sociale woningbouw in een mooie landelijke omgeving. En om samen met de partners in te zetten op de leefbaarheid in de dorpen van de gemeenten Voorst en Lochem”. Naast zijn huidige functie is Van Zalk ook lid van de Raad van Toezicht bij de Twentse Zorgcentra.

De selectiecommissie, bestaande uit de Raad van Commissarissen, leden van de huurdersbelangenvereniging, het managementteam en de ondernemingsraad, heeft unaniem gekozen voor Dave van Zalk. “Een maatschappelijk bevlogen bestuurder met hart voor de huurders en een heldere visie op de sector. Heel geschikt voor deze nieuwe fase van IJsseldal Wonen”, zegt Bea Annot, voorzitter van de RVC.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?